child during online English and German language course

Online courses for children

We bring the classroom to your home

Online courses for children

Donosimo učionicu u Vaš dom - gde god da ste sa porodicom - i mi smo sa vama…
Ne gubite vreme, sjajni tičeri su na samo klik od Vas!
Učite iz bilo kog dela Srbije, Evrope, sveta!

Grupni  kursevi

Online inlingua® Galindo učionica se u ovim, za ceo svet izazovnim vremenima, pokazala kao sjajna alternativa nastavi u školi. Ona  omogućava učenje engleskog i nemačkog jezika preko interneta, u vreme i sa mesta koje odgovara Vama i Vašem detetu.

U online učionicu možete ući preko svog kompjutera, laptopa, tableta, smartfona, jedino što treba da uradite je da skinete Zoom aplikaciju na svoj uređaj.

Sve ostalo prepustite nama.

Naši iskusni profesori maestralno vode sve faze časa, drže pažnju deteta i maksimalno ga uključuju u konverzacijske aktivnosti, vežbe govora, čitanja, pisanja, slušanja.

Nastava je interaktivna, kontakt sa profesorom i drugom decom u grupi  je sve vreme trajanja časa direktan i vizuelno i glasovno.  Svi savremeni alati za online nastavu se nalaze u online učionici, a podrška je i u štampanom izdanju udžbenika odgovarajućeg nastavnog programa. Nastava je obogaćena obiljem korisnih video klipova, zanimljivih kvizova i jezičkih igara.

Sada više nije važno koliko ste fizički udaljeni od nas, jer inlingua® Galindo škola, uz pomoć online učionice, stiže direktno do vas.

Nastava je organizovana pre i posle podne, radnim danom i vikendom, za svu decu uzrasta od III razreda osnovne škole do kraja redovnog školovanja.

Za dodatne informacije pišite nam na info@inlingua-beograd.com ili 0113114568

Utisci roditelja o našoj online nastavi

Prijavi se.

Menu